horacredit/ Рейтинг 5 основан на 1
De cât ai nevoie? 3,200 RON
+
100 10000
Câte luni? 21
+
7 45
Primul credit pana la 3000 RON este cu 0% dobanda
Hora Credit
de la 19-75 de ani

1-30 zile

Perioadă

până la 3 000 RON

până la 3 000 RON

Sumă primul / max.

0% pe zi

2% pe zi

Rata dobânzii primul / standard

Hora Credit este o instituție financiară non-bancară, on-line, care funcționează pe teritoriul României și asigură pe toți doritorii cu oferte de credite avantajoase, fără gaj sau alte garanții și fără comisioane ascunse.

Hora Credit își desfășoară activitatea în baza ansamblului prevederilor legale în vigoare ale legislației României, în conformitate cu Legea nr. 93/2009 privind instituțiile financiare nebancare și este înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României cu nr. RG-PJR-41-110313 din 09.09.2016.

Obiectivul principal este satisfacerea cererii de creditare din spațiul informațional al țării.

Hora Credit oferă credite cu valoare maximă de 3.000 lei, pe un termen maxim de 30 de zile, pentru toți doritorii. Totuși, suma acordată este determinată de gradul de eligibilitate pe care îl îndeplinește fiecare client în parte. Testul presupune procesarea datelor personale și a informațiilor despre solicitant în Biroul de Credit pentru a se asigura că acesta nu are și alte credite active. Dacă răspunsul este pozitiv, se primește o înștiințare în cel mai scurt timp. La primul credit dobânda este 0%.

Care sunt condițiile de creditare?

Pentru a primi un credit rapid, o persoană trebuie să întrunească aceste simple condiții:

 • Vârsta minimă pentru aplicare de 19 ani
 • Un venit lunar stabil.

Documentele necesare sunt:

 • Extrasul de cont bancare
 • Cartea de identitate

Condițiile de împrumut sunt:

 • Completarea creditului va dura mai puțin de 8 minute
 • Fără gaj și intermediari
 • Fără comisioane ascunse
 • Banii sunt oferiți pentru toate nevoile beneficiarului
 • Suma maximă de împrumut: 3000 lei

Care este procedura de sollicitare a unui credit rapid de la Hora Credit?

În cazul unui client nou

Primul pas este aplicarea on-line pentru împrumut. Se alege suma și perioada dorită, apoi se merge către completarea formularului de solicitare (în cazul în care solicitantul are vâsta minimă de 19 ani). Pasul doi pentru obținerea unui împrumut Hora este completarea formularului de înregistrare și încărcarea unei copii a cărții de identitate. Pasul trei consta în încarcarea extrasului de cont bancar pe ultima lună sau o dovadă a venitului încasat în ultima luna (adeverință de venit, fluturaș de salariu cu ștampila societății sau orice alt document relevant).

În cazul unui client existent

Pasul 1 constă în accesarea contului personal de pe web site-ul Hora Credit , folosind adresa de e-mail sau numărul de telefon și parola. Pasul 2 vizează alegerii valorii împrumutului și perioada dorită. Pasul 3 este reprezentat de primirea banilor.

Cum se confirmă aprobarea creditului?

În urma analizei solicitării, beneficiarul va fi înștiințat prin SMS și e-mail. De asemenea, acesta poate accesa oricând propriul cont de pe platforma on-line pentru a vedea stadiul dosarului.

Cum se rambursează creditul rapid de la Hora Credit?

Împrumutul rapid on-line de la Hora Credit se poate rambursa prin mai multe mijloace simple.

Prima metodă de plată este cea on-line, prin card bancar. Alegerea acestei opțiuni implică și completarea unui formular cu informații despre cardul bancar al beneficiarului în pagina securizată a procesatorului de plăți, după menționarea numărului de contract. Pentru ultilizarea 100% sigură, Hora Credit folosește tranzacții 3D Secure. Informația legată de cardul beneficiarului nu este transferată sau stocată, nici pe serverele companiei și nici pe cele ale procesatorului de plăți, acestea fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. Este important de știut că pentru plățile prin card bancar nu se percepe comision.

O a două metodă de plată este direct din cabinetul personal. Benefiarul trebuie să se logheze în contul personal, să aleaga suma pe care dorește să o achite, pentru extindere sau plată totală și să completeze datele cardului bancar.

Se poate merge și la cea mai apropiată sucursală a băncii beneficiarului sau utiliza serviciul de internet banking, folosind datele companiei ce pot fi regăsite pe web site. La rubrica de detalii privind plata este necesar să se menționeze numărul contractului.

Nu în ultimul rând, se poate alege plata la cea mai apropiată locație Zebra Pay, folosind instrucțiunile de mai jos:

 • Selectarea din meniul principal a butonului Rate credit – Hora Credit
 • Întroducerea codului numeric personal sau a numărului de contract
 • Alegerea sumei de plată sau, după caz, introducerea unei noi valori
 • Efectuarea plății prin introducerea bancnotelor în fanta din dreapta jos.

Cum poate fi prelungită perioada de rambursare?

Extinderea perioadei de rambursare se poate face urmând trei pași:

 • Plata sumei minime pentru prelungirea automata a perioadei, împrumutatul beneficiind de extinderea automată a perioadei împrumutului cu un număr de zile egal cu perioada inițială. Extinderea perioadei împrumutului împreună cu perioada inițială nu poate depăși 360 de zile.
 • Primirea noului grafic de rambursare
 • Verificarea noii scadențe

Ce se întâmplă în cazul în care beneficiarul nu poate rambursa creditul în perioada stabilită?

În cazul în care beneficiarul nu poate rambursa acest credit rapid la timp, poate beneficia de extinderea automată a împrumutului cu o perioadă egală cu perioada inițială și se aplică penalități de 2% pe zi.

Hora Credit are dreptul:

 • Să perceapă de la debitor penalități de întârziere în cuantum de 2% pentru fiecare zi de întârziere, aplicat la soldul restant al împrumutului, cu excepţia dobânzii restante;
 • să furnizeze informaţiile prevăzute de lege către Biroul de Credit, referitor la îndatorarea debitorului, ceea ce afectează istoricul de credit al debitorului şi ratingul său de credit, putând duce la respingerea cererilor ulterioare de credit;
 • să folosească serviciile unor societăţi specializate în recuperarea creanţelor;
 • să iniţieze procesul de recuperare şi executare silită, prin intermediul instanţelor de judecată sau prin orice alte modalităţi permise de lege;
 • să atribuie debitorului costurile asociate procedurilor de recuperare şi executare silită. Neplata până la data scadenței va genera aplicarea dobânzii standard pentru întreaga perioadă a împrumutului. Neplata va atrage raportarea la Biroul de Credit şi poate duce la deteriorarea solvabilităţii debitorului şi a capacităţii sale de a primi credite.

Ce înseamnă împrumut responsabil în viziunea Hora Credit?

Se indică să nu se folosească un împrumut rapid on-line:

 • Pentru a achita ratele altui credit
 • Pentru cheltuieli sau investiții iraționale
 • Dacă beneficiarul nu are un venit sigur pe care să se poată baza
 • Dacă beneficiarul are o situație financiară dificilă
up
подключил в кредит наличными