ferratummoney/ Рейтинг 3 основан на 2
De cât ai nevoie? 3,200 RON
+
100 10000
Câte luni? 21
+
7 45
Primul credit pana la 1400 RON este cu 0% dobanda
Ferratum Money
de la 21-70 de ani

1-45 zile

Perioadă

până la 1 400 RON

până la 1 400 RON

Sumă primul / max.

0% pe zi

1.9% pe zi

Rata dobânzii primul / standard

Grupul Ferratum este un pionier în domeniul tehnologiei financiare și al împrumuturilor mobile. Este listat in Prime-Standard la Bursa de valori din Frankfurt. Ferratum oferă clienților săi o modalitatea simplă și rapidă de a accesa de la distanță credite și alte servicii bancare disponibile atât pentru persoanele fizice cât și pentru cele juridice.

 Ferratum Bank Plc, o filiala a Grupului Ferratum a lansat, de puțin timp, revoluționara bancă mobile în Suedia, Norvegia si Germania.

 Grupul Ferratum a fost înființat în 2005 si condus de fondatorul Jorma Jokela. Acesta s-a dezvoltat rapid și deține 1,5 milioane de clienți cărora le-au fost acordate unul sau mai multe împrumuturi în trecut și în total  4,3 milioane de conturi de utilizatori.

 Ferratum are sedii în in 23 de țări din Europa, America de Sud dar și Australia și Noua Zeelanda. Sediul central se afă în Helsinki, Finlanda.

 Ca și strategie, Ferratum se bazează pe extinderea geografică, pe continua diversificare a produselor și a Băncii Mobile. Ferratum Money oferă credite rapide, disponibile rapid şi confidențiale pentru consumatori.

 Un avantaj major este faptul că serviciile pot fi accesate on-line sau de pe dispositive mobile, iar o decizie privind acordarea unui credit rapid se ia, în general, în termen de câteva minute. Clienții pot solicita credite în valoare cuprinsă între 50 Eur și 5000 Euro.

Ferratum Money oferă, de asemenea, posibilitate accesării de credite în rate atât pentru persoane fizice cât și pentru întreprinderi mici, cu un palmares de succes.

Au aparut întrebări și temeri dacă Ferratum este o țeapă. Păreri ale clienților despre Ferratum sunt cea mai bună dovadă că nu:

 • „seriozitate maximă, racomand!”;
 • „este un serviciu corect și de încredere”;
 • „toată colaborarea a fost la superlativ și voi apela mereu la ei când am nevoie de un împrumut rapid online”.

Ce produse oferă Ferratum?

Credit Ferratum până la salariu – credit rapid

Creditul până la salariu asigură accesarea sumelor cuprinse între 200 și 1.900 lei, sub formă de credit rapid ce urmează a fi rambursat când solicitantul își încasează salariul. Banii pot fi virați în cont chiar în aceeași zi, în cazul în care solicitarea se acceptă.

Credit de nevoi personale Ferratum – credit în rate

Pentru un credit în rate suma ce se acordă este de până la 10.000 lei, suma minima fiind de 2.000 lei, pe o perioadă de până la 12 luni. Nu există comision de analiză, putând fi rampursat anticipat, fără costuri suplimentare.

Credit prin SMS

De la al doilea credit, solicitarea se poate face prin SMS, cu menționarea sumei, perioadei de rambursare și a parolei, fără a mai fi necesară completarea formularului on-line sau trimiterea altor documente.

De ce o persoană ar trebui să aleagă un credit rapid de la Ferratum?

Motivele alegerii accesării unui credit de la Ferratum sunt:

 • Se poate alege între primul credit gratuit sau un credit în rate de până la 10.000 lei;
 • Cererea de credit rapid se poate trimite oricând, chiar și noaptea;
 • Începând cu al doilea credit rapid, cererea se poate trimite chiar și prin SMS;
 • Solicitantul nu trebuie să se deplaseze la ghișeu, cererea de solicitare putându-se trimite on-line;
 • Decizia privind acordarea creditului se ia rapid;
 • Creditul poate fi rambursat prin mai multe mijloace.

Care sunt criteriile de acordare a unui credit rapid de la Ferratum?

 • Solicitantul trebuie să aibă o sursă constantă de venit;
 • Nu este necesar ca solicitantul să aibă un cont sau un card bancar;
 • Solicitantul trebuie să dețină un număr de telefon activ și o adresă de e-mail validă;
 • Poza de buletin și copia dupa extrasul de cont ce dovedește veniturile/ talonul de pensie/adeverința de venit direct de pe site, la finalul completării cererii de creditare

Cum se solicită un credit Ferratum?

Pentru a solicita un credit Ferratum, o persoană trebuie să se asigure că este vorba de un microcredit și să aibă acces la Internet pe un smartphone, tabletă sau calculator. Primul credit poate fi solicitat on-line pe site-ul Ferratum sau prin partenerii de credit din toată țara. Începând de la al doilea credit este valabilă opțiunea de solicitare credit prin SMS, menționând CREDIT SUMĂ DURATĂ PAROLĂ. De exemplu, CREDIT 400 30 123789 înseamnă solicitarea unui credit în valoare de 400 de lei, pe o perioadă de 30 de zile, având parola 123789.

 Cum se semnează contractul de credit în cazul aprobării solicitării de credit?

Contractele de credit on-line se semnează electronic, la orice oră, fără să fie nevoie de cont sau card. Întregul proces este exclusiv electronic. Acest lucru aduce mai multe beneficii:

 • Dispare nevoia de deplasare a beneficiarului într-un anumit loc, în vederea semării contractului;
 • Dispare necesitatea de a semna contractul într-un anumit interval orar, beneficiarul putând să semneze chiar și în zilele nelucrătoare sau noaptea;
 • Se scurtează timpul punerii banilor la dispoziția beneficiarului.

 Ferratum trimite contractul prin e-mail iar procedura de retragere a banilor de la banca indicată reprezintă acordul dat de beneficiar făță de termenii contractului și toate documentele anexe.

Cum primesc banii?

În momentul în care accesează un credit rapid de la Ferratum, o persoană are 2 modalități de a primi banii:

 • Cash, în orice agenție a băncii indicate de echipa Ferratum;
 • În contul de card sau contul curent, deschis la orice agenție a unei bănci.

 Alegerea variantei se face din propriul cont Ferratum, accesând web site-ul.

Cum rambursez creditul Ferratum?

Creditul poate fi rambursar în mai multe moduri:

 • În numerar, pe baza codului de bare primit o dată cu confirmarea de aprobare a creditului rapid, în orice sucursală a băncii indicată de echipa Ferratum;
 • Transfer bancar în contul Ferratum, din orice cont de lei, deschis la orice bancă, aparțiând oricărei persoane, cu menționarea numărului de contract în secțiunea de descriere a plății.

 Creditul se poate rambursa în mai multe tranșe, cu condiția ca ultima tranșă să fie înainte de data scadentă. În cazul în care nu se poate achita până la această dată, se solicită o rescadențare, achitând un comision.

Care sunt situațiile în care Ferratum respinde comisioanele afiliaților?

Criteriile de respingere a comisioanelor:

 • Vârsta minimă sub 21 de ani;
 • Istoric negativ de creditare;
 • varsta minima de sub 21 de ani;
 • numărul de telefon sau adresa de e-mail folosite în cerere nu aparțin aplicantului;
 • clienți care indică venituri sau cheltuieli ridicole (ex. 10 ron /luna);
up
подключил в кредит наличными