• Simplitate. Solicitarea unui împrumut online este foarte simplă, pentru că nici măcar nu trebuie să ieșiți din casă. Este suficient să vizitați pagina web a companiei, să completați o aplicație online și, în câteva minute, suma de care aveți nevoie, va fi în contul dvs.
  • Economie de timp. Cu împrumuturile efectuate online, nu veți pierde timpul vizitând băncile în căutarea celor mai bune oferte, și apoi să stați în cozi până la nesfârșit. Pentru a completa formularul de împrumut online nu este nevoie de mai mult de 15 minute.
  • Independență. Nu trebuie să vă adaptați la programele de lucru ale centrelor de credit sau ale băncilor. Puteți solicita un împrumut online oriunde și oricând - în timpul nopții sau în weekend. Principalul lucru este să aveți acces la Internet. Și odată cu dezvoltarea tehnologiei, o puteți face cu ajutorul unui telefon.
  • Transparență. Utilizând calculatorul online de pe pagina web, puteți vizualiza imediat rata lunară și suma totală de rambursat. Aveți posibilitatea să ajustați suma împrumutului și perioada în care aveți nevoie de acest împrumut. Dacă totuși ai greșit calculele sau s-a întâmplat ceva neașteptat, contactează imediat IFN și spune-le că motivul pentru care nu poți plăti rata la timp. Nu te speria, ei nu vor să te falimenteze ci au tot interesul să-ți revii financiar și să-și recupereze banii. Ți se va acorda o eșalonare a ratelor sau chiar și o perioadă de grație.
  • Împrumuturi mai mici. De obicei, băncile sunt interesate să emită un împrumut pentru sume mai mari. Astfel, dacă aveți nevoie urgentă de o sumă mică, atunci un împrumut online este cea mai bună soluție. Aplicând pentru un împrumut online, puteți primi imediat orice sumă de la 100 lei până la câteva mii.
  • Lipsa birocrației. Atunci când solicitați un împrumut online, nu trebuie să colectați o mulțime de documente, ca în cazul împrumuturilor bancare. Da, de fapt, veți primi un credit online fără documente suplimentare, cum ar fi un certificat de salariu, dovada venitului etc.
  • Rambursare comodă a creditului. Instituțiile nebancare nu fac verificări la Biroul de Credit așa că problemele cu rambursarea unor împrumuturi rapide fără acte nu te împiedică teoretic să obții altele în viitor.

Este simplu să găsești un credit rapid fără acte pe gustul tău, cele mai bune oferte sunt chiar pe site-ul nostru. Doar tu decizi care dintre ele se potrivește cel mai bine nevoilor tale. În universul nebancar nu există produse bune sau produse proaste, fiecare dintre ele este unic și se adaptează unui anumit scop. Dacă vrei să te documentezi mai bine, găsești pe internet numeroase forumuri de discuții unde poți cere sfatul unor clienți mai vechi ai instituțiilor nebancare. Există și numeroase bloguri unde experți în domeniu semnalează produsele cele mai avantajoase și ultimele tendințe de pe piață.

Marea majoritate a împrumuturilor IFN sunt total configurabile, sunt permise diverse combinații de sume și perioade iar calculatoarele online îți arată instant costurile totale și valoarea ratelor. Multe firme au oferte speciale pentru a te atrage să devii clientul lor și-ți dau primul împrumut absolut gratuit, este o metodă excelentă să lucrezi cu mai mulți furnizori fără nici un cost. Creditele rapide fără acte se pot solicita la un sediu al firmei sau prin stabilirea unei întâlniri cu un agent care poate să te viziteze și acasă. Probabil că cel mai rapid este totuși să aplici online, mai ales că o poți face și de pe dispozitive mobile.