Avantajele unui credit prin telefon:

  1. Creditele prin telefon sunt un produs la îndemâna oricui;
  2. Nu ai nevoie de multe acte și nici nu trebuie să faci multe drumuri până la bancă;
  3. Nu se mai cer contracte de muncă pe perioadă nedeterminată pentru a acorda un împrumut;
  4. Poți să ceri sume relativ mici de bani;
  5. Perioada maximă este 60 de zile;
  6. Pentru clienții fideli există tot felul de oferte,de la faptul că poți să prelungești perioada de creditare la primirea unui împrumut cu un simplu sms.

Suma și perioada diferă de la instituție la instituție. Este indicat ca atunci când faci primul împrumut de la un IFN să alegi o companie cu cât mai multe produse și oferte, deoarece nu se știe cum vei avea nevoie de un alt împrumut în viitor. Este îndeajuns să trimiți un mesaj la numărul companiei cu textul „Vreau credit prin telefon” și vei primi banii în cont.

Cerințele pentru a lua un credit nebancar prin telefon:

  • Trebuie să ai majoratul;
  • Ai nevoie de o copie după buletin, sau o poză a acestuia;
  • Ai nevoie de o dovadă a venitului lunar. Poți trimite poza unui fluturaș de salariu, un extras de cont care dovedește că în ultimele 3 luni ți-au fost expediați bani în cont sau chiar contractul de colaborare, dacă este la îndemână.

Toate aceste lucruri le poți face prin telefon. De asemenea, dacă ești deja client al instituției de la care vrei să iei împrumut, nu mai este nevoie să aduci dovada că ai un venit.

Creditul prin telefon este un credit de scurtă durată, până la salariu. Este perfect pentru acele momente în care ai nevoie de puțini bani până când încasezi următorul salariu. Dacă nu ai un venit stabil și primești bani la finalizarea proiectului, acesta este creditul perfect pentru tine.

Poți lua credite prin telefon oricând și oriunde. Atâta timp cât ai un telefon la îndemână, îți poți rezolva problemele. Toate actele se semnează online și pentru că nu trebuie să mergi la o sucursală, toate informațiile despre credit le vei găsi online.