Interesul față de client!

  • Suntem foarte receptivi față de toți clienții noștri;
  • Suntem mereu deschiși penrtu convorbirea cu clienții noștri;
  • Pentru orice situație complicată găsim soluția indifiduală;
  • Suntem înțelegători și nu cerem un istoric de creditare impecabil.

Fidelitate

  • Respectăm clienții, suntem gata să venim în ajutor oricând aveți nevoie;
  • Mai mult, pe măsură ce veți apela din nou la serviciile noastre, vă oferim condiţii din ce în ce mai bune: o sumă mai mare, o dobândă mai avantajoasă.

Un împrumut fără dobândă este diferit de cardul de credit. Acești bani îi poți folosi pentru orice, nu numai pentru cumpărături. Ei îți sunt virați în cont și de acolo te privește ce faci cu ei. Însă un împrumut fără dobândă este tot un credit de consum. Prin urmare, va trebui să te încadrezi într-o limită relativ mică de bani dacă vrei să beneficiezi de un credit cu dobândă 0.

Care sunt cerințele?

  1. Împrumutul fără dobândă poate fi de maxim 2000 de lei;
  2. Trebuie rambursat într-o perioadă de maxim 45 de zile;
  3. Este un credit până la salariu sau microcredit;
  4. Să ai o dovadă a venitului lunar. Un extras de cont este îndeajuns pentru a evidenția faptul că primești bani de undeva și că îți poți plăti ratele.

Un avantaj foarte mare al acestui tip de credit este că poate fi obținut online. Nu trebuie să mergi la bancă și nici să stai la coadă. Actele le transmiți prin mail sau whatsup, iar contractul îl primești în format electronic. Este la îndemâna oricui să ceară un astfel de credit. Poți fi plecat de acasă, ți se poate strica mașina în drum, de altfel, astfel de mici probleme pot apărea oricând. Iar dacă ai un cont bancar deschis, vei primi banii aproape instant. Prin urmare, atunci când ai problemă urgentă pe care să o rezolvi cu bani, ia un împrumut rapid fără dobândă. Totuși, trebuie să te asiguri că poți returna suma împrumutată în perioada contractuală, deoarece dacă depășești timpul de rambursare vei plăti dobândă și penalizări.

Dintre dezavantajele acesti tip de credit putem distinge perioada scurtă de rambursare. La fel nu poți împrumuta sume mari de bani. 2000 de lei este echivalentul a unui salariu mediu pe economie, ceea ce înseamnă că nu poți face investiții foarte mari cu acești bani. Și faptul că doar primul credit este fără dobândă, poate fi considerat un minus. Totuși, având în vedere că sunt foarte multe instituții nebancare pe piață care oferă astfel de credite, poți să alegi varianta cea mai bună pentru tine.