Avantajele unui credit online doar cu buletinul

 • Se acordă doar cu buletinul
 • Lipsa dosarelor întregi de acte
 • Economisirea timpului pentru completarea și semnarea actelor necesare
 • Aplicația durează câteva minute iar procedura de analiză durează maxim câteva ore
 • Datele pe care le furnizați instituțiilor financiare sunt stocate ca informații confidențiale
 • Nu trebuie să pierdeți timpul pentru a vizita o sucursală a băncii. Operațiunile se efectuează fără a părăsi casa.
 • Este alegerea Dvs. pe cât timp și ce sumă puteți împrumuta.
 • Banii se dau pe loc și asta ajută în situații de urgență

Pentru a aplica online pentru un credit doar cu buletinul, trebuie să îndepliniți următoarele cerințe:

 • Să aveți vârsta mai mare de 18 ani;
 • Trebuie să fiți cetățean al României cu buletin de identitate valabil;
 • Să aveți capacitatea de a rambursa împrumutul;
 • Să aveți un telefon mobil, cu un număr de telefon valid.

Dacă îndepliniți cerințele menționate mai sus, pur și simplu aplicați online pentru un credit doar cu buletinul utilizând formularul nostru online de solicitare a împrumutului. Odată ce vi s-a aprobat cererea, următorul pas este să semnați contractul și să primiți banii!

Creditele doar cu buletinul nu au drept scop să le înlocuiască pe cele bancare ci să răspundă unor situații de urgență. Oricând pe neașteptate te poate surprinde un eveniment neprevăzut care să te prindă fără nici un ban până la următorul salariu, toți suntem îngrijorați de sănătatea noastră, accidente de circulație sau tot felul de alte necazuri. La fel de bine, s-ar putea să ai nevoie de bani pe neașteptate ca să profiți de o ocazie bună, cum ar fi o ofertă de vacanță împreună cu familia.

Creditele rapide cu buletinul au o valoare și o durată mică. Contractul se încheie pentru câteva săptămâni și sumele acordate sunt în jur de 1000 le lei. IFN-urile au însă o foarte mare libertate de mișcare, toate creditele lor sunt personalizabile și sunt aduse permanent cele mai noi soluții de succes din economiile dezvoltate. Vei găsi deci tot felul de oferte extreme, nimic nu este imposibil în lumea nebancară.

Dacă vrei și tu să profiți de posibilitatea de a primi bani cu buletinul, trebuie spus că ți se va mai cere un singur act. Nu contează care este acesta, trebuie doar să demonstreze că ai un venit stabil. Indiferent de unde vin banii tăi, intrările și ieșirile se văd într-un extras de cont sau pot fi dovedite prin chitanțe și contracte. Sursa lor nu are nici un fel de relevanță, este numai problema ta dacă trăiești de exemplu din dividende sau drepturi de autor. Contează doar să poți dovedi acest venit și să ai vârsta minimă legală de 18 ani împliniți.

Dacă vrei rapid un credit doar cu buletinul, vei găsi cele mai bune oferte chiar pe site-ul nostru. Odată identificat produsul dorit, ai de ales între mai multe metode de aplicare, cel mai simplu este desigur mediul online pentru că nu te mai complici cu nici un fel de hârtii. Dacă ai drum pe la o filială IFN poți cere un credit și acolo sau o poți face prin SMS; fax, telefon sau email.